Scooterhelm dames fashion

Scooterhelm dames fashion kopen

Wat zoek je in een scooterhelm? Als het stijl is, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben de mooiste helmen die je niet alleen veilig houden tijdens het rijden, maar er ook geweldig uitzien. Dus waarom genoegen nemen met saai en alledaags als je modieus en chic kunt hebben?

Veiligheid voorop, natuurlijk. Maar met onze helmen hoef je geen stijl op te offeren voor veiligheid. Onze helmen zijn zowel modieus als functioneel, zodat je met vertrouwen kunt rijden in de wetenschap dat je er goed uitziet en beschermd bent.

Dus waar wacht je nog op? Blader vandaag nog door onze selectie scooterhelmen voor dames en vind de perfecte voor jou!

5 redenen om voor een fashionhelm te kiezen

  1. Veilig en mooi: Door voor een fashionhelm te kiezen rij je niet alleen veilig. Je ziet er ook nog eens goed uit. Je vangt zo eigenlijk twee vliegen in één klap.
  2. Comfortabel: Een goede pasvorm is belangrijk voor een helm. Een te grote of te kleine helm is niet alleen onveilig, maar ook oncomfortabel om te dragen. Gelukkig zijn onze helmen er in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm voor je kunt vinden.
  3. Ventilatie: Onze helmen hebben een uitstekende ventilatie zodat je het tijdens het rijden niet te warm krijgt. Dit is vooral belangrijk als je in een warmer klimaat woont of als je de neiging hebt zweterig te worden tijdens het rijden.
  4. Vizier: De meeste van onze helmen zijn voorzien van een vizier om je ogen te beschermen tegen de zon en puin. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook best cool uit.
  5. Verstelbaar: Al onze helmen zijn verstelbaar, zodat je ze aan je eigen hoofdvorm kunt aanpassen en ervoor kunt zorgen dat

Wat zijn fashionhelmen?

Fashionhelmen zijn een type helm dat bekend staat om zijn unieke design en modieuze uitstraling. Fashionhelmen worden geproduceerd door verschillende merken en zijn ontworpen om er aantrekkelijk uit te zien en passen bij de stijl van de drager. Fashionhelmen worden vaak gebruikt door scooter- en bromfietsrijders, maar zijn ook populair bij fietsers en skaters die op zoek zijn naar een helm die niet alleen functioneel is, maar er ook trendy uitziet.

Hoe kies ik de juiste maat fashionhelm?

Het kiezen van de juiste maat fashionhelm is van essentieel belang om de veiligheid en het comfort te waarborgen tijdens het rijden. Om de juiste maat te kiezen, moet u de omtrek van uw hoofd meten op het breedste punt, ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen. U kunt vervolgens de maattabel van het merk raadplegen om de juiste maat te bepalen op basis van uw metingen.

Hoe onderhoud ik mijn fashionhelm?

Het onderhouden van uw fashionhelm is van groot belang om de levensduur te verlengen en de veiligheid te waarborgen tijdens het rijden. Om uw helm goed te onderhouden, moet u deze regelmatig schoonmaken met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en chemicaliën, omdat deze de helmschaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het belangrijk om de helm op te bergen op een droge, koele plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Zijn fashionhelmen veilig om te dragen?

Ja, fashionhelmen zijn ontworpen om te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen voor helmen. Fashionhelmen zijn voorzien van een CE-markering, wat betekent dat ze voldoen aan de eisen van de Europese veiligheidsnormen voor helmen. Het is echter belangrijk om te weten dat fashionhelmen niet altijd dezelfde bescherming bieden als standaard motorhelmen en daarom minder geschikt zijn voor hogere snelheden of intensiever gebruik. Het is belangrijk om de juiste helm te kiezen op basis van uw rijstijl en het type voertuig dat u gebruikt.