Integraalhelm dames

Koop nu je dames integraalhelm!

Als je op zoek bent naar een integraalhelm voor dames, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze aan helmen van grote merken, in verschillende kleuren en prints. De kosten van deze helmen hangen af van de materialen die voor de helm gebruikt worden.

Dus als je een stijlvolle en veilige helm zoekt, neem dan een kijkje in onze selectie en vind de perfecte helm voor jou.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een type helm dat het hele hoofd bedekt, inclusief de kin. Het vizier kan omhoog geklapt worden, maar de rest van de helm zit vast. Dit type helm werd populair in de jaren 1970, dankzij autocoureur Rodney Gould.

Motorrijders zagen al snel de voordelen van dit type helm in en het is het meest populaire type helm geworden dat door motorrijders wordt gedragen.

Het belangrijkste voordeel van een integraalhelm is dat hij meer bescherming biedt dan andere soorten helmen. Dat komt omdat hij meer van je hoofd en gezicht bedekt, waardoor de kans op verwondingen vermindert als je toevallig van je motor zou vallen.

Een ander voordeel van het dragen van een integraalhelm is dat hij aerodynamischer dan andere soorten helmen. Dit betekent dat je minder windweerstand ondervindt als je fietst, wat je kan helpen sneller te gaan.

Als je een helm zoekt die meer bescherming biedt en aerodynamischer is, dan is een integraalhelm de juiste keuze voor jou.

Wat zijn de verschillende soorten integraalhelmen?

Er zijn drie hoofdtypen integraalhelmen:

  1. Het eerste type is het meest basale type helm en bedekt het hele hoofd, inclusief de kin. Het vizier kan opgeklapt worden, maar de rest van de helm zit vast.
  2. Het tweede type helm lijkt op het eerste type, maar hij heeft een afneembaar kinstuk. Zo kun je het kinstuk afnemen als je het niet nodig hebt, bijvoorbeeld als je in een gebied zonder verkeer rijdt.
  3. Het derde type helm is het meest geavanceerde type integraalhelm. Hij heeft een afneembaar kinstuk en een vizier dat getint of doorzichtig kan zijn. Dit type helm biedt de meeste bescherming en is het meest populaire type dat door professionele motorrijders wordt gedragen.

Welk type integraalhelm je ook kiest, zorg ervoor dat hij goed past. Een slecht passende helm kan bij een ongeluk eigenlijk meer kwaad dan goed doen.

Als je vragen hebt over het kiezen van de juiste integraalhelm, neem dan contact met ons op en zullen we je graag helpen.

Wat is een goede integraalhelm voor dames?

De beste integraalhelm voor vrouwen is de helm die goed past en de mate van bescherming biedt die je nodig hebt. Er zijn veel verschillende stijlen helmen verkrijgbaar, dus neem je tijd om er een te vinden die bij je past.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een type helm dat het hele hoofd bedekt en de kin beschermt met een vast vizier. Integraalhelmen zijn het meest beschermende type helm en bieden de hoogste bescherming tegen hoofdletsel bij een ongeval. Integraalhelmen zijn populair onder motorrijders, racecoureurs en andere snelheidsenthousiastelingen vanwege hun hoge niveau van bescherming en aerodynamica.

Hoe kies ik de juiste maat integraalhelm?

Het kiezen van de juiste maat integraalhelm is belangrijk voor de veiligheid en het comfort tijdens het rijden. Meet de omtrek van uw hoofd op het breedste punt, ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen, om de juiste maat te bepalen. Raadpleeg vervolgens de maattabel van het merk om de juiste maat te kiezen op basis van uw metingen. Het is belangrijk om de helm goed te passen om de veiligheid en het comfort te waarborgen tijdens het rijden.

Hoe onderhoud ik mijn integraalhelm?

Het onderhouden van uw integraalhelm is belangrijk om de levensduur te verlengen en de veiligheid te waarborgen tijdens het rijden. Reinig uw helm regelmatig met een vochtige doek en milde zeep om vuil en insectenresten te verwijderen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën, omdat deze de helmschaal kunnen beschadigen. Vervang het vizier indien beschadigd of versleten en bewaar de helm op een droge, koele plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Wat zijn de voordelen van het dragen van een integraalhelm?

Het dragen van een integraalhelm biedt verschillende voordelen voor motorrijders en andere snelheidsenthousiastelingen. Integraalhelmen bieden de hoogste bescherming tegen hoofdletsel bij een ongeval en verminderen de kans op letsel aan het gezicht en de kin. Integraalhelmen zijn ook aerodynamisch ontworpen, waardoor ze minder windgeruis veroorzaken en het gehoor en de concentratie tijdens het rijden verbeteren. Bovendien biedt een integraalhelm bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen en wind.