Integraalhelm dames

Koop nu je dames integraalhelm!

Als je op zoek bent naar een integraalhelm voor dames, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze aan helmen van grote merken, in verschillende kleuren en prints. De kosten van deze helmen hangen af van de materialen die voor de helm gebruikt worden.

Dus als je een stijlvolle en veilige helm zoekt, neem dan een kijkje in onze selectie en vind de perfecte helm voor jou.

Wat is een integraalhelm?

Een integraalhelm is een type helm dat het hele hoofd bedekt, inclusief de kin. Het vizier kan omhoog geklapt worden, maar de rest van de helm zit vast. Dit type helm werd populair in de jaren 1970, dankzij autocoureur Rodney Gould.

Motorrijders zagen al snel de voordelen van dit type helm in en het is het meest populaire type helm geworden dat door motorrijders wordt gedragen.

Het belangrijkste voordeel van een integraalhelm is dat hij meer bescherming biedt dan andere soorten helmen. Dat komt omdat hij meer van je hoofd en gezicht bedekt, waardoor de kans op verwondingen vermindert als je toevallig van je motor zou vallen.

Een ander voordeel van het dragen van een integraalhelm is dat hij aerodynamischer dan andere soorten helmen. Dit betekent dat je minder windweerstand ondervindt als je fietst, wat je kan helpen sneller te gaan.

Als je een helm zoekt die meer bescherming biedt en aerodynamischer is, dan is een integraalhelm de juiste keuze voor jou.

Wat zijn de verschillende soorten integraalhelmen?

Er zijn drie hoofdtypen integraalhelmen:

  1. Het eerste type is het meest basale type helm en bedekt het hele hoofd, inclusief de kin. Het vizier kan opgeklapt worden, maar de rest van de helm zit vast.
  2. Het tweede type helm lijkt op het eerste type, maar hij heeft een afneembaar kinstuk. Zo kun je het kinstuk afnemen als je het niet nodig hebt, bijvoorbeeld als je in een gebied zonder verkeer rijdt.
  3. Het derde type helm is het meest geavanceerde type integraalhelm. Hij heeft een afneembaar kinstuk en een vizier dat getint of doorzichtig kan zijn. Dit type helm biedt de meeste bescherming en is het meest populaire type dat door professionele motorrijders wordt gedragen.

Welk type integraalhelm je ook kiest, zorg ervoor dat hij goed past. Een slecht passende helm kan bij een ongeluk eigenlijk meer kwaad dan goed doen.

Als je vragen hebt over het kiezen van de juiste integraalhelm, neem dan contact met ons op en zullen we je graag helpen.

Wat is een goede integraalhelm voor dames?

De beste integraalhelm voor vrouwen is de helm die goed past en de mate van bescherming biedt die je nodig hebt. Er zijn veel verschillende stijlen helmen verkrijgbaar, dus neem je tijd om er een te vinden die bij je past.