Scooterhelm dames groen

Scooterhelm dames groen kopen

Als je een groene scooterhelm zoekt, wil je er zeker van zijn dat je er een vindt die comfortabel en stijlvol is. Scooterhelmen zijn er in allerlei kleuren, maar groen is een prima keuze voor dames die een beetje persoonlijkheid aan hun uiterlijk willen toevoegen. Het goede nieuws is dat er genoeg mogelijkheden zijn voor dames die een groene scooterhelm willen.

Een optie is de Viper helmen Dazzle. Deze helm heeft een strak ontwerp en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Hij heeft ook een verstelbare kinband, zodat je de perfecte pasvorm kunt krijgen. Een ander leuk voordeel van deze helm is dat hij geleverd wordt met een vizier om de zon uit je ogen te helpen houden terwijl je rijdt

Waarom een groene helm?

Wel, het is een vrolijke kleur die je doet denken aan ritjes in de lente. Het is ook een goede keuze als je zichtbaar wilt zijn als je in het verkeer rijdt.

Als je iets meer funky zoekt, kijk dan eens naar de LS2 Stream helm. Deze helm is er in vier verschillende maten en heeft een aerodynamisch ontwerp. Hij heeft ook een geïntegreerd zonnevizier en is gemaakt van een lichtgewicht materiaal. Het leuke aan deze helm is dat hij ventilatieopeningen heeft om je koel te houden tijdens het rijden. En hij is er in verschillende kleuren, zodat je de perfecte voor jou kunt vinden.

Wat je stijl ook is, er is een groene scooterhelm voor jou. Dus, ga er op uit en geniet de rit!