Scooterhelm merken

Scooterhelm merken

Er bestaan verschillende scooterhelm merken, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Dit maakt het dan ook lastig om voor een specifiek scooterhelm merk te kiezen. Om je te helpen met het maken van deze keuze hebben we de bekenste merken voor vrouwen voor je verzameld. Zo kun je zelf eenvoudig een keuze maken.

Populairste merken

Hieronder de meest populaire scooterhelm merken voor dames:

  • Een van de meest bekende merken is HJC. Dit bedrijf, opgericht in 1971, is gevestigd in Zuid-Korea en is een van de grootste producenten van scooterhelmen ter wereld. HJC helmen zijn bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en hun moderne ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan stijlen, van sportief tot touring, en ze maken ook helmen voor kinderen.
  • Ook AGV is een bekend merk in de scooterhelmwereld. Het bedrijf werd opgericht in 1946 en is gevestigd in Italië. AGV helmen staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatief design. Ze zijn gespecialiseerd in sporthelmen, maar bieden ook touring en urban helmen aan. AGV heeft ook een aantal bekende ambassadeurs, zoals Valentino Rossi, één van de beste motorcoureurs ter wereld.
  • Een ander populaire merk is Shark. Dit Franse bedrijf werd opgericht in 1986 en is gespecialiseerd in het maken van helmen voor motorrijders en scooterrijders. Shark helmen staan bekend om hun comfort en hun moderne, sportieve ontwerpen. Ze bieden een breed scala aan stijlen, van touring tot sport, en ze maken net als HJC helmen voor kinderen.
  • Ten slotte is ook LS2 een bekend merk in de scooterhelmwereld. Dit bedrijf, opgericht in 1990, is gevestigd in Spanje en is bekend om hun scherpe prijzen en vaak zijn deze helmen goedkoper dan andere concurrenten. LS2 helmen zijn verkrijgbaar in touring tot sport uitvoeringen.

     

In het kiezen van een scooterhelm is het belangrijk om te onthouden dat de juiste helm voor jou afhangt van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Het is niet zo dat een bepaald merk voor iedereeen als passend kan worden gezien. Het ene model zal gewoon beter vallen dan de ander.