Beon helm dames

Wat is een Beon helm en hoe werkt het?

Een Beon design helm is een revolutionair type helm dat is ontworpen voor motorrijders. Het heeft een aantal geavanceerde functies die niet alleen de veiligheid, maar ook het comfort en het gemak van de gebruiker verbeteren. Een Beon helm is uitgerust met een ingebouwd zonnevizier, dat kan worden geactiveerd door een eenvoudige schuifknop aan de buitenkant van de helm. Dit biedt bescherming tegen fel zonlicht en vermindert verblinding tijdens het rijden. De helm heeft ook een systeem voor het snel verwisselen van lenzen, waardoor het mogelijk is om het helderheidsniveau van het vizier aan te passen aan verschillende lichtomstandigheden.

Wat zijn de veiligheidskenmerken van een Beon helm?

Veiligheid is de belangrijkste prioriteit van elke helm, en Beon heeft verschillende functies ontworpen om de veiligheid van de gebruiker te verbeteren. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals polycarbonaat en glasvezel, die een uitstekende bescherming bieden tegen impact. De binnenvoering is verwijderbaar en wasbaar, zodat de helm altijd schoon en fris blijft. De helm heeft ook een anti-kras vizier dat voorkomt dat het vizier beschadigd raakt door steenslag en andere kleine voorwerpen.

Hoe kan ik een Beon helm onderhouden?

Het onderhouden van je Beon helm is essentieel om de levensduur en prestaties te verlengen. Om te beginnen moet je de helm regelmatig schoonmaken met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel. Het is belangrijk om geen agressieve chemicaliën te gebruiken, omdat dit de afwerking van de helm kan beschadigen. Verwijder ook de binnenvoering en was deze regelmatig met een mild wasmiddel om de helm schoon en fris te houden. Zorg ervoor dat je de helm niet laat vallen of blootstelt aan extreme temperaturen, omdat dit de integriteit van de helm kan aantasten.

Welke maten zijn beschikbaar voor Beon helmen?

Beon helmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elke motorrijder een passende helm beschikbaar is. De helmen zijn verkrijgbaar in de maten XS tot XXL, wat overeenkomt met hoofdomtrekken tussen de 53 en 64 centimeter. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen om een goede pasvorm en optimale bescherming te garanderen.