ROOF helm dames

Wat is een ROOF helm?

Een ROOF helm is een type motorhelm dat bekend staat om zijn unieke design en functionaliteit. ROOF helmen worden geproduceerd door het Franse bedrijf ROOF Helmets, dat zich richt op het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige motorhelmen voor verschillende soorten motorrijders. ROOF helmen zijn ontworpen met oog voor detail en veiligheid, en zijn voorzien van innovatieve functies en technologieën die de rijervaring verbeteren.

Hoe kies ik de juiste maat ROOF helm?

Het kiezen van de juiste maat ROOF helm is van essentieel belang om de veiligheid en het comfort te waarborgen tijdens het rijden. Om de juiste maat te kiezen, moet u de omtrek van uw hoofd meten op het breedste punt, ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen. U kunt vervolgens de maattabel van ROOF Helmets raadplegen om de juiste maat te bepalen op basis van uw metingen.

Hoe onderhoud ik mijn ROOF helm?

Het onderhouden van uw ROOF helm is van groot belang om de levensduur te verlengen en de veiligheid te waarborgen tijdens het rijden. Om uw helm goed te onderhouden, moet u deze regelmatig schoonmaken met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen en chemicaliën, omdat deze de helmschaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het belangrijk om de helm op te bergen op een droge, koele plaats en uit de buurt van direct zonlicht.

Zijn ROOF helmen goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen?

Ja, ROOF helmen zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen en voldoen aan de strenge eisen van de Europese regelgeving op het gebied van veiligheid voor motorhelmen. De ROOF helmen zijn voorzien van een ECE 22.05 certificering, wat betekent dat ze voldoen aan de eisen van de Europese veiligheidsnormen voor motorhelmen. Dit certificaat is verplicht voor alle motorhelmen die in Europa worden verkocht.