Scorpion helm dames

Wat is een Scorpion helm?

Een Scorpion helm is een type motorhelm dat wordt geproduceerd door het merk Scorpion. Het heeft een uniek ontwerp met een agressieve uitstraling. Het heeft ook verschillende functies die de veiligheid en het comfort van de rijder verbeteren.

Hoe kies je de juiste maat Scorpion helm?

Om de juiste maat Scorpion helm te kiezen, moet je de omtrek van je hoofd meten. Gebruik een meetlint om de breedste omtrek van je hoofd te meten, ongeveer 2,5 cm boven je wenkbrauwen. Vervolgens kun je de maattabel van Scorpion raadplegen om de juiste maat te vinden.

Hoe onderhoud je een Scorpion helm?

Om je Scorpion helm in goede staat te houden, moet je hem regelmatig schoonmaken. Gebruik een zachte doek en water om vuil en stof van de helm te verwijderen. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen die de helm kunnen beschadigen. Bewaar de helm op een koele, droge plaats, weg van direct zonlicht.

Hoe vervang je de vizier van een Scorpion helm?

Om het vizier van een Scorpion helm te vervangen, moet je eerst de oude verwijderen. Open het vizier en zoek naar de bevestigingspunten aan de zijkanten. Druk op de vergrendelingsknoppen en trek het vizier eruit. Plaats het nieuwe vizier in de bevestigingspunten en druk het vast totdat je een klik hoort.