Systeemhelm dames

Systeemhelm voor dames: de veilige keuze

Ben je op zoek naar een nieuwe scooterhelm? Dan kan het zomaar zijn dat je uitkomt bij een systeemhelm. Een systeemhelm is enorm populair de de veiligheid die het een bestuurder van een scooter biedt. Niet voor niets dat rijders vroeg of laat overstapen op een systeemhelm. Omdat we weten hoe lastig de keuze is hebben we de beste systeemhelmen voor dames voor je verzameld. Zo hopen we dat je sneller de keuze kunt maken en veilig de weg op kunt. Mochten er nog dingen onduidelijk zijn dan kunnen we je altijd van extra informatie voorzien. Schroom dan niet en neem gerust even contact met ons op.

Wat is een systeemhelm?

Een systeemhelm is in grote lijnen hetzelfde als een integraalhelm. Echter biedt een systeemhelm nog meer veiligheid. Zo heeft het de mogelijkheid om ook je kin te beschermen bij een eventueel ongeval. Dit zorgt voor extra bescherming, iets wat vaak dé belangrijkste factor is in het maken van de keuze. Wil je dus een systeemhelm kopen? Dan weet je zeker dat je goed beschermt op pad kunt gaan.

Waar sommige mensen dus voor comfort kiezen in het kopen van een scooterhelm voor dames, weet je dat je bij een systeemhelm goed zit als het gaat om de veiligheid. De helm is misschien minder luchtig maar in het geval van een ongeval weet je dat je op een zacht kussen zal vallen met je hoofd. In het geval van ernstig letsel kun je er vanuit gaan dat dit rondom je hoofd mee zal vallen. Uiteraard is dit geen garantie, rij daarom altijd voorzichtig en kies voor een volledig veilige outfit.

Waarom een systeemhelm kopen?

Waarom je als dame moet kiezen voor een systeemhelm? Eigenlijk is de belangrijkste afweging de veiligheid. Hieronder alle redenen om een systeemhelm te kopen.

  • Comfort: Ondanks dat een systeemhelm een vrij grote hel is zijn ze tegenwoordig zeker comfortabel. Uiteraard is het niet zo luchtig als bijvoorbeeld een jethelm. Maar het zit zeker niet meer zo vervelend als dat scooterhelmen voorheen zaten.
  • Stoere look: Een systeemhelm brengt een soort stoere look met zich mee. Het ziet er gaaf uit als je op een scooter zit en je volledige hoofd bedenkt is. Deze stoere uitstraling is daarom in sommige gevallen een rede om voor een systeemhelm te gaan.
  • Veiligheid: De belangrijkste rede om voor een systeemhelm te gaan is natuurlijk de veiligheid. Dit is gewoon de meest veilige optie wanneer je een ongeluk meemaakt. Wil je zeker zijn van een veilige landing dan is een systeemhelm gewoon de beste optie voor jou.

Kies jij voor de veilige optie voor systeemhelmen?

Ben jij overtuigd van de veiligheid en wil je een systeemhelm hebben zodat wanneer je een ongeluk hebt je minder schade oploopt. Verstandig, een systeemhelm biedt gewoon de veiligheid die veel helmen niet hebben. Vandaar dat ons advies ook altijd is om dit in overweging te nemen. Om je te helpen met systeemhelmen kopen hebben we de mooiste en veiligste voor je verzameld. Zo weet je dat je veilig op stap kan met je scooter.